Οκτώβριος 2013

Ο ουρανός του μήνα

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Αν και ο μήνας ξεκινά με εμπόδια και απρόσμενες αλλαγές, το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείτε να βρείτε λύσεις και να επωφεληθείτε από τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.  Η νέα Σελήνη στις 4/10 αλλά και η Σεληνιακή έκλειψη (πανσέληνος) στις 19/10  προμηνύουν αλλαγές σε Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους  και Καρκίνους. Ωστόσο, με  την όψη Ουρανού/Αφροδίτης στις 15/10 πιθανότατα  να σας προκύψει κάτι καινούργιο.  Η έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής όμως, κάνουν το  τελευταίο δεκαήμερο απαγορευτικό για νέες εκκινήσεις και συμφωνίες.

2002-Aries Κριός

Μια νέα περίοδο στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σας, εγκαινιάζει η νέα Σελήνη στις 4/10.  Κάποιες αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα που προκύπτουν μπορεί να αρχικά να σας προβληματίσουν.  Στα μέσα του μήνα, οι νέες ερωτικές γνωριμίες που κάνετε και κάποιες ευκαιρίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα οικονομικά σας, σας ανεβάζουν πολύ τη διάθεση.  Η έκλειψη (πανσέληνος) στις 19/10 που πραγματοποιείται  στο ζώδιο σας, προμηνύει σημαντικές αλλαγές κυρίως σε όσους από εσάς έχετε γεννηθεί γύρω στις 15/4.  Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα και τις σημαντικές αποφάσεις το τελευταίο δεκαήμερο. Με  τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό, προσέξτε να μην  ξεφεύγετε με την υπερβολική σας καχυποψία γιατί δε σας βλέπω καλά.

2002-TaurusΤαύρος

Η ανατρεπτική νέα Σελήνη στις 4/10 ίσως να ταράξει για λίγο τα ύδατα των οικονομικών σας.  Το πρώτο δεκαπενθήμερο, με τον Άρη/Ερμή σε δυσμενή θέση με το ζώδιο σας, κάποιοι δεν αποκλείεται να μην συμφωνούν με τις απόψεις σας.  Έχετε έντονη επιθυμία για να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, να ρίξετε μερικές ξυλιές στα οπίσθια.  Ηρεμίσετε όμως λίγο για να μη ανεβεί η πίεση στο 30!.  Εξάλλου το δεύτερο δεκαήμερο τα πράγματα φαίνεται να φτιάχνουν.  Στα μέσα του μήνα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να βελτιώσετε τα ερωτικά σας αλλά και να συζητήσετε για νέες συνεργασίες.  Τόσο ο ανάδρομος Ερμής όσο και ή έκλειψη (πανσέληνος)  στις 19/10 κάνουν το τελευταίο δεκαήμερο απαγορευτικό για νέες εκκινήσεις.

2002-GeminiΔίδυμοι

Αρκετά ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το ξεκίνημα του μήνα, αφού η νέα Σελήνη στις 4/10 προμηνύει ξαφνικά νέα ή αλλαγές που σας κάνουν να αισιοδοξείτε.  Το πρώτο δεκαήμερο, μην αρνείστε προτάσεις για έξοδο γιατί μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να σας γοητεύσει. Η ευνοϊκή θέση Δία/Ερμή γύρω στα μέσα του μήνα σας κάνει έντονα αισιόδοξους.  Είστε έτοιμοι να κάνετε σχέδια και να ξεκινήσετε έργα. Όμως, βάλτε φρένο. Τόσο η έκλειψη (πανσέληνος) στις 19/10 όσο και ο ανάδρομος Ερμής κάνουν το τελευταίο δεκαήμερο απαγορευτικό για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες και δεσμεύσεις.  Τακτοποιήστε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας. Είναι κατάλληλη εποχή για να αναθεωρήστε τα πράγματα στη δουλειά σας.  Δείτε τι έχετε κάνει σωστά και τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα.

2002-Cancer-sΚαρκίνος

Με το Δία στο ζώδιο σας υπάρχει έντονη επιθυμία για να πραγματοποιήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία.  Ωστόσο, η νέα Σελήνη στις 4/10 φαίνεται να έχει άλλα σχέδια για εσάς, οπότε αν προκύψουν   ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια σας,  δεν πρέπει να σας ανησυχούν. Είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα.  Ο Οκτώβριος σας δίνει αρκετές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, επαφές και  σχέδια. Φροντίστε όμως να είστε ρεαλιστικοί, ειδικά το πρώτο δεκαήμερο.  Μη δίνετε υποσχέσεις τις οποίες αργότερα θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε. Το τελευταίο δεκαήμερο,  με τον Ερμή ανάδρομο  στον τομέα των ερωτικών σας, είναι καιρός να πιάσετε το ταίρι σας απ’ το χεράκι και να μιλήσετε για θέματα που σας απασχολούν.

2002-Leo-sΛέων

Παρόλο που ο Οκτώβριος είναι αρκετά ευχάριστος μήνας για εσάς έως τις 15/10  με τον Άρη να εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας  είστε αρκετά πιεσμένοι. Μπορεί οι απρόσμενες εξελίξεις που προκύπτουν με τη νέα Σελήνη στις 4/10 να σας ξαφνιάσουν ωστόσο, σας ανοίγουν νέους δρόμους.  Με την Αφροδίτη να περνά στον τομέα των ερωτικών σας στις 7/10  η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά. Είστε όμως υπερβολικά ανυπόμονοι. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε φροντίστε να μην εμμένετε στις απόψεις σας και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν λίγο από μόνα τους.  Δεν σας επηρεάζει άμεσα η Σεληνιακή έκλειψη στις 19/10 ένα θέμα με την επικοινωνία όμως το έχετε και εσείς. Προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με την οικογένεια σας το τελευταίο δεκαήμερο, προσέξτε τι λέτε, πως το λέτε  και γιατί το λέτε.

2002-VirgoΠαρθένος

Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα το πρώτο δεκαπενθήμερο, σας κάνει πιο συναισθηματικούς, ευαίσθητους και διαισθητικούς.  Προσέξτε όμως, ειδικά όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί γύρω στις 21/2,  γιατί υπάρχει μια σύγχυση του πραγματικού με του φανταστικού. Με τη νέα Σελήνη στις 4/10 κάποια απρόβλεπτα γεγονότα  δεν αποκλείεται να  σας σοκάρουν και να σας προβληματίσουν.  Μπορεί αυτό το διάστημα να υπάρχει έντονη ανάγκη για ασφάλεια και προστασία,  όμως αν αντιμετωπίστε κάποιες σημαντικές αλλαγές  με ηρεμία, όλα θα κυλήσουν καλύτερα απ’ ότι αρχικά υπολογίζατε. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο με τον Άρη στο ζώδιο σας  ο ερωτισμός σας ανεβαίνει στα ύψη.  Αισθάνεστε δυναμικοί και περισσότερο αισιόδοξοι. Τώρα μπορείτε να κάνετε πράγματα που άλλες φορές αν και το επιθυμούσατε σας ήταν δύσκολο να το κάνετε. Τρικλοποδιές βάζει στην επικοινωνία σας ο ανάδρομος Ερμής το τελευταίο δεκαήμερο. Κάντε back up τα αρχεία σας και μεταθέστε νέα ξεκινήματα, δεσμεύσεις και συμφωνίες για τον ερχόμενο μήνα.

2002-Libra-sΖυγός

Εκπλήξεις, αλλαγές και νέα δεδομένα στα οικονομικά σας φέρνει μαζί της η νέα Σελήνη στις 4/10.  Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα αρχικά  σας ξαφνιάζουν , κυρίως  εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4/10.  Έχετε τη δυνατότητα για να πετύχετε πολλά αρκεί να είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε.  Μπορεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο να έχετε ανάγκη να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Ωστόσο, κάποιες ευκαιρίες στα ερωτικά, είναι πολύ σημαντικές για να τις χάσετε.  Οπότε αφήστε για λίγο το face book και το τηλεκοντρόλ και κανονίστε εξόδους. Αν σας φανεί δύσκολο στην αρχή αργότερα θα μας ευγνωμονείτε.  Με την έκλειψη στις 19/10 αλλα και παράλληλα και τον Ερμή ανάδρομο, το τελευταίο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε οικονομικά ανοίγματα ή δάνεια μόνο για συζητήσεις , όχι για πράξεις.

2002-ScorpioΣκορπιός

Ίσως αισθανθείτε συναισθηματικά φορτισμένοι με τη νέα Σελήνη στις 4/10. Κάποια νέα δεδομένα που προκύπτουν σας σπρώχνουν ώστε να κάνετε αλλαγές και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.  Το πρώτο δεκαπενθήμερο οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να στερούν τον ελεύθερο σας χρόνο  ωστόσο,  με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για νέες συμφωνίες και κέρδη.  Περισσότερο χαλαρό και ευχάριστο το δεύτερο δεκαπενθήμερο.  Μονολότι τα ερωτικά σας παρουσιάζουν κάποια σκαμπανεβάσματα, κάποια νέα δεδομένα που αφορούν στα οικονομικά σας, σας κάνουν να χαμογελάτε.  Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας το τελευταίο δεκαήμερο, κάποιες καθυστερήσεις σας δοκιμάζουν τα νεύρα.  Κάντε υπομονή και φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στους άλλους με τις απαιτήσεις σας.

2002-SagittariusΤοξότης

Παρόλο που ο Οκτώβριος είναι θετικός μήνας για εσάς, τις πρώτες μέρες μπορεί να σας είναι δύσκολο να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και να ανησυχείτε χωρίς λόγο. Με τη νέα Σελήνη στις 4/10 η έντονη σας επιθυμία  για ελευθερία δεν αποκλείεται να προβληματίσει τη σχέση σας. Δεν πρέπει να  ανησυχείτε όμως γιατί από τις 7/10 με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας τόσο τα αισθηματικά όσο και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεση σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο.  Μπορεί να κάνετε αρκετές υπερωρίες, όμως τα νέα σχέδια και οι θετικές εξελίξεις όμως που προκύπτουν σας κάνουν να αισιοδοξείτε.  Βρίσκεστε σε μια κατάσταση σιγουριάς το δεύτερο δεκαπενθήμερο με τον Άρη σε δυσμενή θέση με το ζώδιο σας.  Προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις στη δουλειά φροντίστε λίγο τη bossy συμπεριφορά  σας, κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο. Με τον Ερμή ανάδρομο είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε.

2002-CapricornΑιγόκερως

Ίσως αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι το πρώτο δεκαπενθήμερο, αφού υπάρχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε.  Με τη νέα Σελήνη στις 4/10 κάποια νέα δεδομένα στη δουλειά, σας βρίσκουν απροετοίμαστους.  Ξεκαθαρίσετε ασάφειες και ερωτηματικά πριν προχωρήσετε σε βιαστικές αποφάσεις ή αλλαγές.  Η διάθεση σας είναι αρκετά ανεβασμένη το δεύτερο δεκαπενθήμερο.  Σας δίνονται ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να περάσετε όμορφα και να βρεθείτε με πολύ κόσμο.  Η ερωτική σας ζωή δε παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Μια νέα γνωριμία  συναρπάσει πολλούς από εσάς. Περάστε όμορφα, όμως το τελευταίο δεκαήμερο, με τον Ερμή ανάδρομο καλύτερα να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και  δεσμεύσεις. Μην παρασύρεστε σε σχέσεις που είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

1193242-aquarius-zodiac-button-icon-582x580Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στις 4/10 και η έκλειψη στις 18/10  προμηνύει εξελίξεις που δεν αποκλείεται να σας αναγκάσουν  να επανεξετάσετε τα σχέδια και στόχους σας.  Οι θετικές εξελίξεις που προκύπτουν στα ερωτικά  και στα οικονομικά σας, σας ανεβάζουν πολύ τη διάθεση το δεύτερο δεκαπενθήμερο.   Μην αρνείστε προτάσεις για έξοδο,  η υπέροχη όψη Ουρανού/Αφροδίτης στα μέσα του μήνα προμηνύει ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σας. Οι δε νέες επαφές που κάνετε σας δίνουν νέες ιδέες ώστε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Αυτό που εσείς πρέπει να προσέξετε με την έκλειψη στις 19/10 είναι τα οικονομικά σας. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί μπορεί να κάνετε λάθη και να ζημιώσετε. Το τελευταίο δεκαήμερο, όσο σίγουροι και να είστε, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και επαγγελματικές συμφωνίες.

2002-PiscesΙχθείς

Ο μήνας αρχίζει με μια πετυχημένη νέα Σελήνη στις 4/10. Πετυχημένη γιατί ταράζει μεν τα ύδατα των οικονομικών σας αλλά είναι προς όφελος σας. Κάντε κάτι το πρώτο δεκαήμερο έτσι ώστε να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μια εκδρομή στην εξοχή με τους αγαπημένους σας. Γιατί με την Αφροδίτη να σας κλείνει το μάτι  είναι βέβαιο θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα το απολαύσετε.  Με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης/Ποσειδώνα, έχετε τη τάση να ονειροπολείτε και να τα βλέπετε όλα ρομαντικά. Για να μην σας μαζεύουμε όμως αργότερα απ’ τα πατώματα, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας ειδικά γύρω στις 9/10.  Το δεύτερο δεκαπενθήμερο με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το δίκαιο σας.  Προκειμένου να αποφύγετε αντιδράσεις,  αποφύγετε να είστε υπερβολικά  απαιτητικοί με τα θέλω σας. Μπορεί να μη γνωρίζετε τι πορεία να ακολουθήσετε με την έκλειψη στις 19/10.  Μην είστε τόσο ανυπόμονοι για κάτι που θα φανερωθεί από μόνο του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s